boletin 20

 In Advertising
NdP_La Fundació FULL puja els #LlibresAlCim

DESTACAT

La Fundació FULL puja els #LlibresAlCim

  • La nova campanya de l’entitat pel llibre i la lectura busca una participació massiva de la societat valenciana
  • Per a participar cal triar un llibre, pujar una muntanya i compartir una fotografia amb el hashtag #LlibresAlCim

El nou projecte de la Fundació FULL – Fundació pel Llibre i la Lectura, busca pujar els llibres al cim literal i metafòricament. Llibres al Cim convida a pujar a una muntanya valenciana i compartir una fotografia amb un llibre, fomentant així la vertebració del territori valencià, el contacte amb la natura i la promoció de les lletres valencianes.

 
Aquesta iniciativa transversal vol implicar totes les parts del sector del llibre. Per això les llibreries son una part important del projecte com a prescriptores de llibres i també de la campanya. És important posar en valor el treball que fan en el dia a dia, Llibres al Cim els envia marxandatge perquè els lectors i lectores demanen als seus llibreters xapes, punts de llibres i bosses però també recomanacions de lectures.
 


“Un país és una geografia, una llengua i unes persones. Volem que eixes persones s’impliquen en construir un projecte cultural potent”, ha resumit així l’essència del projecte Jesús Figuerola, president de la Fundació FULL. Llibres al Cim vol aprofundir en el coneixement del nostre territori i el foment de la literatura en la nostra llengua.
 
“La lectura és evasió i entreteniment. Afavoreix l’aprenentatge. Llegir desperta la curiositat. La lectura és salut i companyia. I entre molts beneficis, els llibres ens donen l’impuls per a arribar al més alt del coneixement i del plaer, dos fonaments de la vida”, explica la pàgina web del projecte, llibresalcim.com. Un web que vol comptar amb totes i tots els lectors, amb les seues fotografies i també amb cròniques o ressenyes que aniran publicant-se. El projecte funciona també a través de les xarxes socials per a fomentar la participació massiva i des d’on els usuaris poden compartir una fotografia a la muntanya amb un llibre. 


 
Amb l’estrena d’unasèrie d’episodis audiovisuals, Llibres al Cim també convida representants polítics, agents culturals i membres de la societat civil a agafar un llibre en la nostra llengua, pujar amb ell a una muntanya del nostre territori i compartir la fotografia del moment amb el hashtag #LlibresAlCim.
 
Llibres al Cim és un projecte de la Fundació FULL amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, dins el Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura 2017-2021, Llegim, llegim, llegim.


Primer episodi: https://www.youtube.com/watch?v=btEJ5KP-6ZY&feature=youtu.be

Més informació: Lucía – 620 333 910
Twitter
Facebook
Website


info@fundaciofull.com

Fundació FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
GV Ramón y Cajal, 1-1-3
46007 València, Espanya

La informació continguda en aquest missatge i els arxius adjunts són confidencials, qualsevol  modificació, retransmissió, difusió o un altre ús d’aquesta informació per persones o entitats diferents a les persones a la qual va dirigida està prohibida llevat que estiga autoritzat expressament per l’emissor del missatge. Si rebeu aquest missatge per error, per favor esborreu el missatge de qualsevol ordinador sense copiar-lo ni comunicar-lo i informeu a l’emissor del mateix. Encara que FULL ha adoptat les precaucions necessàries, recomanem adopteu les mesures oportunes per a comprovar que no existeixen, en aquest missatge, elements que puguen afectar al vostre equip informàtic. FULL no acceptarà cap responsabilitat sobre els danys o pèrdues que pogueren produir-se per aquest motiu. Així mateix, li informem que les manifestacions contingudes en el missatge són responsabilitat exclusiva i personal de qui ho envia. Vosté podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de dades i a no ser objecte de decisions individualitzades, automatitzades en relació amb les dades objecte del tractament, davant el responsable del tractament FULL-FUNDACIÓ PEL LLIBRE I LA LECTURA en l’adreça GRAN VIA RAMON Y CAJAL 1-3 46007-VALÈNCIA, o per correu electrònic admin@fundaciofull.com. En cas que no hi haja obtés satisfacció en l’exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent, sent aquesta l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, les dades de contacte de la qual estan accessibles en https://sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web/vistas/formNuevaReclamacion/reclamacion.jsf.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
FULL · Gran Via Ramon y Cajal · Valencia, 46007 · Spain

Recent Posts

Start typing and press Enter to search